Frivilligarbete

Visar 7 artiklar
  • Nu släpps en bok om vilka regler som församlingarna behöver känna till när ideella anlitas.
    14 augusti kl 9:17 > Inrikes
  • 700 000 personer skulle vilja engagera sig ideellt i Svenska kyrkan. Det visar kyrkans stora opinionsundersökning.
    12 februari kl 16:46 > Inrikes
  • Förra året ökade antalet volontärer i Stockholms stadsmission till omkring 600, och de arbetade mer i verksamheterna.
    21 februari kl 11:43 > Inrikes
  • I helgen håller Ideellt forum sin årliga konferens, den här gången i Norrköping.
    3 oktober kl 13:20 > Inrikes > 1 kommentar
  • Att göra skillnad för andra i handling är viktigare än att enbart skänka pengar. Det är främsta drivkraften bakom ideellt arbete, enligt en enkät från Volontärbyrån.
    13 februari kl 10:29 > Inrikes
  • I helgen håller Ideellt forum idédagar i Västra Frölunda församling. De handlar om frivillighet och ideella insatser, från nätvandringar på Internet, till promenader till affären med pensionärer.
    5 oktober kl 14:51 > Inrikes
  • I dag har det hållits en inspirationsdag om frivilligarbete i Svenska kyrkan, på kyrkokansliet i Uppsala.
    22 juni kl 15:50 > Inrikes
Läsarservice

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Via RSS