Kyrkans Tidning som e-tidning

Som prenumerant på Kyrkans Tidning har du förutom papperstidningen även tillgång till hela tidningen i mobilen eller läsplatta.

E-tidningen innehåller hela den tryckta tidningen och som bonusmaterial alla stiftssidor från Kyrkans Tidnings olika editioner.

Så här laddar du ner Kyrkans Tidning-appen för iPhone, iPad och Android

Följ dessa enkla steg:

1. Gå in på appstore eller android market med din mobil eller läsplatta

2. Sök på Kyrkans Tidning i sökfunktionen

3. Klicka på Kyrkans Tidning i listan

4. Välj installera

5. För att få tillgång till Kyrkans Tidning  på alla dina digitala plattformar (webbplats, Ipad, Iphone eller Android) behöver du en aktiv prenumeration och en digital inloggning. En digital inloggning kan du skaffa i appen eller direkt här på webbplatsen.

OBS! Om du tidigare har använt appen för android-mobiler, måste du uppdatera appen till den senaste versionen för att det ska fungera.

Logga in i appen första gången

6. Starta appen och klicka på pappersprenumerant

7. Klicka på "Jag vill registrera en ny användare"

8. Välj den epostadress eller det mobilnummer du vill koppla till inloggningen. Du får då en engångskod som epost eller sms.

9. Skriv in engångskoden.

10. Ange Prenumerationsnummer, Efternamn, Adress och Postnummer. (Om du inte kan ditt prenumerationsnummer försöker inloggningsfunktionen matcha de övriga uppgifterna och hitta dig på det sättet.)

11. När du är verifierad loggas du in i appen.

12. Klicka på ”Mina tidningar”

13. Välj det nummer du vill läsa och ta del av Kyrkans Tidnings rika nyhetsutbud.

Om du föredrar att läsa e-tidningen direkt på webben kan du göra det här

Om du har frågor rörande användaruppgifter som till exempel prenumerationsnummer kontakta kundservice:
prenumeration@kyrkanstidning.se

REKOMMENDERAT