Om Kyrkans TidningKyrkans Tidning

Kyrkans Tidning är en oberoende tidning som innehåller nyheter, debatt och opinion om Svenska kyrkan och samhället. Tidningen ägs av Verbum AB, som är en del i Berling Media AB. Mediabolaget ägs till stor del av Svenska kyrkan, Equmeniakyrkan och Svenska Kyrkans Arbetsgivarorganisation.

Kyrkans Tidning har funnits sedan 1982 och har en för närvarande en upplaga på 27 100 ex (TS2014). Den ges ut i 46 utgåvor per år, i tabloidformat.

Som prenumerant får du också tillgång till Kyrkans Tidning som e-tidning.

FLER NYHETER
Minnesstunden på Raoul Wallenbergs torg, Stockholm, för tre år sen. Från vänster Lena Posner-Körösi, ordförande för Judiska centralrådet, Mona Sahlin, tidigare partiledare för socialdemokraterna och Domino Kai, Sveriges Internationella Roma Filmfestival.
Kristina Ljunggren, präst viger Minna Kultala och Tina Lindman under Stockholm Pride i S:t Jacobs kyrka.
Ända fram till i slutet av maj var området där det brunnit förbjudet för allmänheten att beträda. Nu kan man åter bruka allemansrätten i markerna.
På Fjällräven center i Örnsköldsvik tränar hockeykonfirmanderna ett par, tre ispass varje dag. De två unga ledarna, Filip Nordin (bild t.h) och Rasmus Renning, är med i ishallen. Foto: Jonas Forsberg
Läsarservice

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Via RSS