Välkommen som prenumerant på Kyrkans Tidning!

Varje vecka läser över 100.000 personer om vad som händer inom kyrkans värld i Kyrkans Tidning. Här får du allt från nyheter och aktuell debatt, till inspiration och konkreta tips för ditt jobb eller förtroendeuppdrag.

Papperstidningen kommer varje torsdag. Du kan läsa papperstidningen digitalt, som e-tidning, redan på onsdagen.

Det allra senaste hittar du alla dagar i veckan på kyrkanstidning.se. Här erbjuder vi dessutom våra prenumeranter unika rabatter och erbjudanden i kundklubben Bonum. I vårt stora digitala arkiv söker du bland tusentals artiklar. Du får också våra nyhetsbrev och kan prenumerera på lediga tjänster som passar just dig.

Ps. Du som tecknar en prenumeration privat kan även välja att betala via autogiro, 85kr/mån!

Bli prenumerant

Logga in här Redan prenumerant?
Jag väljer
Gärna mobil