Prenumerera

Varje vecka läser 111.000 vad som händer inom kyrkans värld i Kyrkans Tidning. Här får du allt från nyheter och aktuell debatt, till inspiration och konkreta tips för ditt vardagliga jobb eller ditt uppdrag som förtroendevald/ideell.
Papperstidningen kommer varje torsdag.

De senaste nyheterna hittar du alla dagar i veckan på kyrkanstidning.se. I vårt stora digitala arkiv söker du bland tusentals artiklar. Du får också våra nyhetsbrev och kan prenumerera på lediga tjänster som passar just dig.

• I prenumerationen ingår:
  • 46 nummer av Kyrkans Tidning, utgivning varje torsdag
  • 14 bilagor varav 4 om Teologi
  • Exklusivt inlogg till kyrkanstidning.se tillgång till alla artiklar
  • Kyrkans Tidning som e-tidning på datorn och i app där du även kan LYSSNA på tidningen
  • Nyhetsbrev och jobbevakning
  • Stort arkiv med tusentals artiklar, samt Idé och inspiration

Ps. Du som tecknar en prenumeration privat kan även välja att betala via autogiro, 99 kr per månad.

Student rabatt!
Prenumerera på Kyrkans Tidning och kyrkanstidning.se med en förmånlig studentrabatt på 25%
Väljer du autogiro, så kostar en helårsprenumeration endast 75 kr per månad!
För att teckna en hel- eller halvårs prenumeration maila till prenumeration@kyrkanstidning.se

Gärna mobil

Är du redan prenumerant? Logga in här