Prenumerera

Varje vecka läser över 103.000 personer om vad som händer inom kyrkans värld i Kyrkans Tidning. Här får du allt från nyheter och aktuell debatt, till inspiration och konkreta tips för ditt vardagliga jobb om du är förtroendevald samt om du studerar.
Papperstidningen kommer varje torsdag. Du som prenumerant kan läsa papperstidningen digitalt som e-tidning redan på onsdagen.

Dem senaste nyheterna hittar du alla dagar i veckan på www.kyrkanstidning.se. I vårt stora digitala arkiv söker du bland tusentals artiklar. Du får också våra nyhetsbrev och kan prenumerera på lediga tjänster som passar just dig, detta är självklart valfritt.

• I prenumerationen ingår:
  • 46 nummer av Kyrkans Tidning, utgivning varje torsdag
  • Obegränsad tillgång till kyrkanstidning.se
  • Kyrkans Tidning som e-tidning redan på onsdagen
  • Nyhetsbrev, jobbannonser, debattsvep

Ps. Du som tecknar en prenumeration privat kan även välja att betala via autogiro, 88kr per månad.

Student rabatt!
Prenumerera på Kyrkans Tidning och www.kyrkanstidning.se med en förmånlig studentrabatt på 25%
Väljer du autogiro, så kostar en helårsprenumeration bara 66kr per månad!
För att teckna en hel- eller halvårs prenumeration maila till prenumeration@kyrkanstidning.se

Gärna mobil

Är du redan prenumerant? Logga in här