Välkommen som prenumerant på Kyrkans Tidning!

Varje vecka läser över 102 000 personer om vad som händer inom kyrkans värld i Kyrkans Tidning. Här får du allt från nyheter och aktuell debatt, till inspiration och konkreta tips för ditt jobb eller förtroendeuppdrag.

Papperstidningen kommer varje torsdag. Du kan läsa papperstidningen digitalt, som E-tidning, redan på onsdagen.

Det allra senaste hittar du alla dagar i veckan på kyrkanstidning.se. I vårt stora digitala arkiv söker du bland tusentals artiklar. Du får också våra nyhetsbrev och kan prenumerera på lediga tjänster som passar just dig, detta är självklart valfritt.

Ps. Du som tecknar en prenumeration privat kan även välja att betala via autogiro, 88kr/mån!

Nu kan du som student prenumerera på Kyrkans Tidning och kyrkanstidning.se med en förmånlig studentrabatt på 25%
Dessutom kan du välja autogiro, då kostar det bara 66 kr per månad! För att signa upp för din prenumeration maila till prenumeration@kyrkanstidning.se

Bli prenumerant

Logga in här Redan prenumerant?
Jag väljer
Gärna mobil