Prenumerera på Kyrkans Tidning

Varje vecka läser 101 000 personer om vad som händer inom kyrkans värld i Kyrkans Tidning. Här får du allt från nyheter och aktuell debatt, till inspiration och konkreta tips för ditt uppdrag i Svenska kyrkan. Papperstidningen kommer varje torsdag.

De senaste nyheterna hittar du alla dagar i veckan på kyrkanstidning.se. I vårt stora digitala arkiv söker du bland tusentals artiklar. Du får också våra nyhetsbrev och kan prenumerera på lediga tjänster som passar just dig.

Du som tecknar en prenumeration privat kan även välja att betala via autogiro, 99 kr per månad.

NYTT! Nu kan du teckna endast digital prenumeration! Se nedan!

Student rabatt!
Prenumerera på Kyrkans Tidning och kyrkanstidning.se med en förmånlig studentrabatt på 25%
Väljer du autogiro, så kostar en helårsprenumeration endast 75 kr per månad!
För att teckna en hel- eller halvårs prenumeration maila till prenumeration@kyrkanstidning.se

Lediga jobb

LEDIGA JOBB

Härnösands stift