Härnösands stift

Sista ansökningsdag: 2020-03-09

Huvudsaklig tjänstgöring i Resele och Eds församlingar, men också i övriga församlingar i pastoratet.

Arbetsuppgifter: Gudstjänster, kyrkliga handlingar, församlingsaftnar, körverksamhet, vuxenkör och barnkör. Körkort och bil är en förutsättning för att verka i våra bygder.

Ådals-Liden, Junsele, Resele och Eds pastorat tillhör Härnösands stift ligger i Sollefteå kommun, Västernorrland. Ångermanälven flyter genom vår bygd med dess varierande landskap med skogar, nipor, berg och dalar. Här har människor bott och mötts i tusentals år och trots, eller kanske just därför, att vi befinner oss i Norrlands inland är vi centrum för världsmusik och kultur en gång om året. Välkommen till en kraftfull bygd med driftiga människor.

Vi befinner oss just nu i en pastoratsbildningsprocess, läs mer om den längre ned på sidan.

Vi söker dig som:

• har kantorsexamen eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • har körledarerfarenhet
  • är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar
  • har körkort.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Tillträdesdatum efter överenskommelse.

LEDIGA JOBB