Musikpedagog

Göteborgs stift

Sista ansökningsdag: 2020-02-03

Vi har en god anda och arbetsmiljö och som arbetsgivare vill vi skapa goda strukturer samt bistå din längtan efter utveckling och fördjupning.

Älvsborgs församling har en omfattande musikverksamhet grundad på kyrkomusikens klassiska grund med en körtrappa för barn och unga, musikgudstjänster och konserter och en försöksverksamhet med musikskola.

Vi söker en musikpedagog som i första hand ska undervisa barn och unga, men också tjänstgöra vid gudstjänster och kyrkliga handlingar. Undervisningen bedrivs i förskolan, konfirmandverksamheten och i församlingens musikskola. Kontakt med skolan och att bjuda in skolklasser till olika verksamheter ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationskrav: kyrkomusikalisk och pedagogisk kompetens med inriktning på barn och unga. Erfarenhet av musikundervisning i församlingsverksamhet och/eller till exempel kulturskola samt kyrkomusikalisk tjänst är meriterande.

Vi söker en medarbetare med god förmåga att samarbeta, ta ansvar och bidra med egna initiativ för att vidareutveckla församlingens profil och musikverksamhet.

Arbetslaget består av 15 medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Din ansökan vill vi ha senast den 3 februari. Ansök via denna länk.

Vi kallar löpande till intervjuer och kommer genomföra dessa under vecka 6.

För mer information kontakta, församlingsherde Maria Lif 031-731 87 04 eller
kyrkomusiker Catarina Eckerdal 031-731 87 14

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, kyrkomusikerna, Stefan Lindblom 031-17 98 77, 0722-47 31 60.

Vision, Carina Widell 070-514 60 56

Välkommen med din ansökan!