Säljande projektledare och kommunikationsrådgivare

Sista ansökningsdag: 2020-02-21

Vi söker en
SÄLJANDE PROJEKTLEDARE OCH KOMMUNIKATIONSRÅDGIVARE!

StreamStone växer och vi behöver förstärka vårt team för projektledning och kommunikationsrådgivning mot våra kunder – församlingar och pastorat i Svenska kyrkan.
I din roll som säljande projektledare och kommunikationsrådgivare, kommer du att sälja in och projektleda StreamStones tjänster och lösningar. Du kommer att hjälpa våra nya och befintliga kunder med kommunikationsrådgivning kring medlemskommunikation samt projektleda implementering och utveckling.

● Du har god kännedom om Svenska kyrkan och dess verksamheter.
● Du arbetar självständigt, är nyfiken, lyhörd, innovativ och klarar att leda projekt från ax till limpa.
● Du vet hur man kommunicerar effektivt.
● Kanske är du, kommunikatör, eller har annan erfarenhet av medlemskommunikation?

Skicka din ansökan senast den 12 februari till
fredrik.lanerfeldt@streamstone.se

För mer information om tjänsten se streamstone.se
eller kontakta
Fredrik Lanerfeldt, VD, 070-606 87 15, eller
Ulf Dubois, Affärsområdeschef, 070-684 45 04.

StreamStone hjälper församlingar att få fler medlemmar.
Vi gör det genom att utveckla och effektivisera medlemskommunikation och införa nya metoder för att automatisera utskick i olika kanaler.
StreamStone ägs av Verbum AB som är en del av Svenska kyrkan.
Vi sitter i trevliga lokaler vid Kungsholmstorg i Stockholm.

LEDIGA JOBB

Kommunikatör