Uppsala: Se nedan för namn.
Lund:. Marcus Nylander missiveras som pastorsadjunkt till Landskrona, Josefina Persson till Ystad och Anna Waitman till Höganäs.
Göteborg - för namn se nedan
Linköping; Emma Malmström pastorsadjunkt till Vist o Vårdnäs, Hans Petersson till Landeryd och Andreas Sneckenberg till Kolmården. Daniel Svensson prästvigs för tjänst inom EFS i Ansgarskyrkan, Gottfridsberg.
Härnösand: Evelina Hermansson pastorsadjunkt till Örnsköldsvik. Till diakon vigdes Nikki Vikdahl, som kommer att tjänstgöra i Skön.
Luleå: Johanna Lindfors missiveras som pastorsadjunkt till Umeå stadsförsamling, och Sara Pettersson till Lövånger.
Strängnäs: Magdalena Fors, pastorsadjunkt till Nyköpings S:t Nicolai församling, Benny Larsson till Västra Vingåker, Erik Lindstrand till Örebro Nikolai och Magdalena Öhrling till Oxelösunds församling.
I Karlstads domkyrka prästvigdes den 20 januari Anette Jarsved Carlson som ska tjänstgöra som pastorsadjunkt i Melleruds pastorat.
Skara: Simon Joelsson, Per-Erik Aronsson och Nathalie Aronsson.
Åke Bonnier, biskop.
I Västerås domkyrka prästvigdes den 27 januari Per Henriksson Lerström, som missiveras som pastorsadjunkt till Stora Tuna.
Stockholm; för namn sedan nedan

Här är Svenska kyrkans nya präster och diakoner

I helgen var det präst- och diakonvigning i många stift. Här kan du se de nya medarbetarna som nu träder i tjänst runt om i landet.
(I Karlstad var det vigning redan förra helgen och i Växjö väntar man till nästa. Visby stift har ingen vigning alls denna termin.)

Uppsala: Micaela Clasdotter missiveras som pastorsadjunkt till Hökhuvud, Ekeby, Skäfthammar, David Rönnlund till Älvkarleby-Skutskär. Diakon Niclas Sand, som för tjänstgöring i Vattholma.
Samtidigt togs EFS-prästen Jens Peterson emot som pastorsadjunkt för tjänstgöring i Alunda.

Göteborg:Martina Vallerius, pastorsadjunkt till Träslöv, Johanna Dahl till Tölö Älvsåker, Ida Olenius till St Lundby, Marcus Stille till Ljungskile, Katarcyna Warawko till Haga, Elisabet Jonsson till Björkekärr, och Cathrine Fernlöf till Domkyrkoförsamlingen. Pontus Nilsen vigdes för tjänst inom EFS Matteuskyrkan, Majorna. Till diakon vigdes Jennie Andersson, som kommer att tjänstgöra i Tuve-Säve.

Lund:Marcus Nylander missiveras som pastorsadjunkt till Landskrona, Josefina Persson till Ystad och Anna Waitman till Höganäs.

Linköping;Emma Malmström pastorsadjunkt till Vist o Vårdnäs, Hans Petersson till Landeryd och Andreas Sneckenberg till Kolmården. Daniel Svensson prästvigs för tjänst inom EFS i Ansgarskyrkan, Gottfridsberg.

I Skara: Simon Joelsson missiveras som pastorsadjunkt till Lidköping, Per-Erik Aronsson till Sävare och Nathalie Aronsson till Götene.
Strängnäs:Magdalena Fors, pastorsadjunkt till Nyköpings S:t Nicolai församling, Benny Larsson till Västra Vingåker, Erik Lindstrand till Örebro Nikolai och Magdalena Öhrling till Oxelösunds församling.
I Karlstad:Anette Jarsved Carlson, som missiveras som pastorsadjunkt till Melleruds pastorat.

I Västerås: Per Henriksson Lerström, som missiveras som pastorsadjunkt till Stora Tuna.

Stockholms stift. Staffan Alberts missiveras som pastorsadjunkt till Enskede-Årsta församling, Karin Aldén till S:t Görans församling, Kristina Grahn till Brännkyrka församling, Maja Holmberg till Sollentuna församling, Marcus Landegren Thurfjell till Hedvig Eleonora församling, Andreas Nerelius till Engelbrekts församling, Anna Smille till Hässelby församling och Carl Henric Svanell till Vallentuna församling.

Välkomna ut i tjänst alla syskon i Kristus. Gud välsigne er!