LÄGG TILL NY KOMMENTAR

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Godkännande av regler

Grundläggande

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <ul type> <ol start type> <li> <p> <br> <a href hreflang>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Missing filter. All text is removed

kommentarer

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Allowed HTML tags: <br> <p> <strong> <em> <a href> <ul> <li> <ol> <blockquote> <img src alt data-entity-type data-entity-uuid>
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Filtered HTML

  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.
Allan Karlsson
Fortsätt Ulla att tänka själv, det blir nog allra bäst. Det är inte säkert att en biskop tänker rätt och du skall göra enligt order. Om de i Aspeboda kommer en dag och ber dig återkomma, går du tillbaka dit då? Utan att fråga domkapitlet? Var står det skrivet att vi skall lyda Gud mer än människor?
P-A Rudberg
Kanske inte är så konstigt att man väljer att lämna om man som präst inser att man kan stå för kyrkans bekännelse och tro.
magnus
Vari ligger det medlemsnyttan i, att Ulla Karlsson slutar sin anställning? Om nu både kyrkoråd och många medlemmar är nöjda...? :-P
"trogen Evangelisk lutheran"
Nu undrar jag återigen varför mina frågor till redaktionen redigeras bort ? Alla inlägg bara försvinner och icke bara mina utan ni plockar bort andras med. Varför då ?
Allan Karlsson
Jag fick ett svar en gång att inget plockas bort av kommentarerna. Jag undrar dock om jag skriver så det sticks i hjärtat om det får stå. Allra helst om du inte är teolog, då ses du inte med samma ögon. Men vi icketeologer kan ha mycket att säga. Om verkligheten.
magnus
Nu får Kyrkans tidning svara för sig själv. Men möjligen är det korrekt, att de sällan censurerar kommentarerna här. Jag får också känslan att saker plockats bort, men låter mig kanske överbevisas. Kanske har du skrivit en kommentar på en artikel som behandlar ett liknande ämne, och kanske har du blandat ihop artiklarna och därmed saknar vissa kommentarer, som du vet att du skrivit. Jag vet inte alls hur du har gjort, men detta är mina egna erfarenheter - för egen del.
Tjej_93_diggarGUD
Jag beundrar dig så Ulla!! Det du predikar är så vackra ord och jag hoppas att du fortsätter att sprida dina ord vidare! När jag läser dina tankar kring gud och kärlek är det äkta, gud älskar oss precis så som vi är och ditt mod kommer inte vara förgäves! Fortsätta tro och kämpa på! Gud står på din sida och gud kan bara älska!