Nyhet

Mer svinn när fler väljer specialkost

Vårdnäs stitftsgård har fått pris för sitt arbete för hållbarhet och mot matsvinn. Mindre tallrikar är en del av framgången, men att allt fler önskar specialkost försvårar arbetet.

När blåbärspajen kommer fram blir specialfikat över och får slängas, säger Jonas Ridderström på Vårdnäs stiftsgård.
Publicerad

Vårdnäs stiftsgård vann priset Årets miljöföretag 2018 när Linköpings miljönätverk utsåg miljövänligaste hotell- och konferensanläggning i våras.

Detta är en låst artikel.

Prenumerera på Kyrkans Tidning

Tre månader för 49 kr
Därefter 50 % rabatt i ett halvår. Avsluta när du vill.
  • • Eget konto med full tillgång till kyrkanstidning.se
  • • E-tidning - papperstidningen i digital form
  • • Nyhetsbrev, temabilagor, poddar, quiz

Ord pris 125 kr/mån

KÖP