Saknar du din Kyrkans Tidning i dag?

Foto: Johannes Frandsen

Vi gör allt vi kan för att du ska få din tidning i tid, men ber om överseende med förseningar.

Smittspridningen får följder även för Kyrkans Tidning. Den här veckan handlar det framför allt om försenad utdelning i vissa delar av landet, på grund av störningar i transporterna.

Vi gör allt vi kan för att du ska få din papperstidning i tid och hoppas att du har överseende om det uppstår förseningar. 

På redaktionen jobbar vi nu vidare med att följa utvecklingen och smittspridningens konsekvenser ute i församlingarna. Senaste nytt hittar du alltid här på kyrkanstidning.se

Innehållet på kyrkanstidnings.se är, med undantag av debatt- och opinionstexter, till vardags förbehållet betalande prenumeranter. Men just nu är det allt annat än vardag. 

För att underlätta nyhetsförmedlingen på vårt bevakningsområde, erbjuder vi gratis provläsning på kyrkanstidning.se fram till den 1 maj. Läs mer om det HÄR. 

Tyvärr har vi även drabbats av problem i tryckeriet. Några av er har fått tidningar med sidor som är svåra att läsa. Är du drabbad, ring kundtjänst på telefon 08-462 28 50. Du kan också hitta veckans papperstidning som e-tidning HÄR.

Ute i församlingarna jobbar ni nu intensivt för att ställa om verksamheten på olika sätt. Hör gärna av er till redaktionen och berätta vad ni gör, så hjälper vi till att dela inspiration och goda idéer. 

Inger Wallin,
chefredaktör

Taggar:

Corona