Vi är med när Svenska kyrkan ställer om

Inger Wallin, chefredaktör
Foto: Marcus Gustafsson, Johannes Frandsen.

Bra nyheter är viktigare än någonsin. Läs Kyrkans Tidning gratis till och med 1 maj.

Vi vill vara bäst på att berätta vad som händer i och omkring Svenska kyrkan, Sveriges största trossamfund med nära sex miljoner medlemmar.

Vårt bevakningsområde är kyrka och samhälle. Och när samhället hamnar i kris måste vi som oberoende tidning vara där som en vägledning och hjälp. Vi fortsätter att balanserat och sakligt förmedla nyheter och information.

Vilka konsekvenser Covid-19 får på kort sikt vet vi redan en del om. Men vad de långsiktiga följderna blir för oss alla och kyrkan är oklart. Det är också vårt uppdrag – att rusta och förbereda, att inspirera och ge ljusglimtar, att fördjupa och ge eftertanke, att driva samtalet.

”Ställ inte in, ställ om” är det som bäst beskriver verksamheten i församlingarna just nu. Vi på Kyrkans Tidning finns med hela vägen i den processen. 

Vi vill förmedla och sprida allt det som händer i och berör vår kyrka. Vi gör det med hjälp av alla berättelser och tips ni delar med er av. Och vi gör det helt utan presstöd, helt och hållet tack vare er som prenumererar och annonserar i Kyrkans Tidning.

Kyrkans Tidning har 99 000 läsare varje vecka. När nu en del av er arbetar hemifrån och kanske saknar tillgång till tidningen, vill vi ändå att alla ska kunna ta del av det vi gör. 

Därför erbjuder vi nu möjligheten att läsa tidningen gratis digitalt till och med 1 maj. 

Ta chansen och läs Kyrkas Tidning - Sveriges största kyrkliga tidning sedan 1982 - gratis!

Inger Wallin
chefredaktör

50

Lediga jobb

LEDIGA JOBB

Härnösands stift
Uppsala stift
Stockholms stift
Strängnäs stift
Lunds stift
Linköpings stift
Västerås stift
Västerås stift